Uw ideale energiepartner

SunPower is al 30 jaar een van de belangrijkste vernieuwers op het gebied van zonne-oplossingen. Onze uiterst geavanceerde benadering van duurzaamheid staat bekend om zijn positieve impact op het milieu en onze gemeenschappen.

Daarom heeft de Total Group voor SunPower als zonne-energiepartner gekozen, om de toekomst van de zonne-industrie vorm te geven.

Efficient Solar Panel Installation
Complete commercial solar solutions
Solar Panel cleaning Robot

Innovatieve oplossingen

Onze zonnepaneeltechnologie is nog maar het begin. Bij SunPower blijven we innoveren, zodat we de meest geavanceerde producten en oplossingen, financieringsopties op maat en vooruitstrevende duurzaamheidspraktijken kunnen leveren. Onze volledig geïntegreerde benadering van systemen, opslag en software leidt tot een fundamentele verandering van de toekomst van energie.

Solar panel manufacturing detail
Solar panels with livestock
Community members benefiting from solar energy

Toonaangevende duurzaamheid

Bij alles wat we doen, streven we er ernaar een positieve impact te hebben. SunPower loopt qua duurzaamheid voorop en heeft als enige het predicaat Cradle to Cradle Certified™ Silver1 voor onze producten vervaardigd in Mexico en Frankrijk. Elke dag maken we gemeenschappen slagvaardiger met onze onderwijsprogramma's op het gebied van zonne-energie en leveren we schone, betaalbare energie aan mensen in nood.

  • 1. Cradle to Cradle Certified™, een keurmerk dat wordt afgegeven door het Cradle to Cradle Products Innovation Institute. Cradle to Cradle Certified™ is een certificeringsprogramma dat verschillende productkenmerken onder de loep neemt en producten en materialen beoordeelt op veiligheid voor mens en milieu, ontwerp voor toekomstige gebruikscycli en duurzame productie.

Installation of a solar panel
SunPower dev team
Solar energy powering airplanes

Aantoonbare ervaring

Dankzij onze rijke geschiedenis met 30 jaar innovatie, integratie en leiderschap op het gebied van beleidsvorming kan SunPower zich onderscheiden als betrouwbare partner. 

Family benefits from solar energy
Solar energy powers San Francisco
SunPower Solar Couple

Waarde op de lange termijn

Vanaf het moment dat een SunPower®-systeem wordt ingeschakeld, genereert het meer energie dan conventionele panelen2, en blijft waarde leveren wanneer andere merken vervagen. Op onze panelen is de beste gecombineerde energie- en productgarantie in de sector van wel 25 jaar van toepassing.

  • 2. De meeste energie per nominaal wattage in vergelijking tot de tien grootste fabrikanten van zonnepanelen (negen van de tien grootste fabrikanten werden getest, gebaseerd op Photon Consulting 2013, verscheepte siliciummodules). Photon International, 2012 en 2014.