• SunPower® Performance zonnepanelen

    Ongeëvenaarde kwaliteit voor een vriendelijke prijs

Body: 

Body: 

 

SunPower® Performance zonnepanelen combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met de meer dan 30 jaar ervaring van SunPower op het gebied van materialen en productie. Dit levert een betrouwbaarder, krachtiger en efficiënter zonnepaneel op met een hoger rendement dan conventionele zonnepanelen.*

  • *. De definitie van een "Conventioneel paneel" is een paneel van 310 W van ongeveer 1.94 m2 met een efficiëntie van 16%, gemaakt met conventionele zonnecellen. Conventionele cellen zijn siliciumcellen met dunne metalen rasterlijnen aan de voorzijde en verbindingen die langs de voor- en achterkant zijn gesoldeerd.
performance-residential-640x492

Performance-panelen voor particuliere installaties

SunPower Performance zonnepanelen leveren een luxe uitstraling voor huiseigenaren met een enorme verbetering van kwaliteit en betrouwbaarheid ten opzichte van conventionele panelen.

performance-zonnepanelen

Performance-panelen voor bedrijfsdaken

SunPower Performance zonnepanelen helpen organisaties de projectkosten te minimaliseren en betere besparingen, prestaties en betrouwbaarheid te behalen dan conventionele panelen.

performance-panels-reliability

Ontworpen voor optimale betrouwbaarheid

Het innovatieve ontwerp, waarbij de zonnecellen dakpansgewijs gelaagd zijn, elimineert veel betrouwbaarheidsproblemen waar traditionele frontcontactpanelen last van hebben.

  • Breidt het actieve zonnecelgebied uit om meer stroom op te kunnen wekken
  • Gebruikt flexibele, meervoudige verbindingen voor een betere energiestroom
  • De verbeterde temperatuur coëfficiënt zorgt voor een langere levensduur van het paneel

Ontworpen voor Performance

Performance zonnepanelen kunnen op een termijn van 25 jaar en in vergelijking met conventionele panelen, tot 32% meer energie uit dezelfde oppervlakte halen. *

  • *. SunPower 405W vergeleken met een conventionele module met dezelfde module-array-grootte (310 W, 16% efficiëntie, ongeveer 1,94m²), 1% hogere opbrengst (Duitsland of California met 0.75 GCR, PVSim), 0.5%/jaar degradatie (Performance Serie Review Leidos). 2017
Body: 
partial shade icon

Meer prestatie in gedeeltelijke schaduw

Body: 
hotter temperatures icon

Meer stroom bij hogere temperaturen

Body: 
anti-reflective icon

Meer lichtabsorptie dankzij anti-reflecterend glas

performance-panels-elegance

Designed voor elegantie

SunPower Performance zonnepanelen zijn ideaal voor particuliere installaties, waarbij ze naadloos in uw dak passen en bijdragen aan de uitstraling van uw huis.

Body: 

 

Garantie voor meer gemoedsrust

SunPower staat achter zijn Performance-panelen - het meest toegepaste shingle-vormige zonnepaneel ter wereld*- met SunPower’s Volledige Betrouwbaarheidsgarantie. Als enige in de markt 25 jaar lang garantie op stroom, product en service.*

  • *. Osborne. "SunPower levert P-Serie-modules voor een NextEra-project van 125 MW." PV-Tech.org. Maart 2017
  • *. Deze service is uitsluitend van toepassing op zonnepanelen die geïnstalleerd werden in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.
Body: 

sunpower-volledige-betrouwbaarheidsgarantie

Veel gestelde vragen

Hoe verschillen SunPower® Performance zonnepanelen van conventionele panelen?

Er zijn een aantal belangrijke technische verschillen tussen SunPower Performance zonnepanelen en conventionele panelen, waaronder het design en de layout van de zonnecellen, het geleidende materiaal dat gebruikt wordt en de elektrische architectuur - die samen de betrouwbaarheid, prestatie en uitstraling van Performance-panelen verbeteren.

Om iets meer in te gaan om de technische details, we snijden eerst elke SunPower Performance-zonnecel in zes stroken en leggen ze als shingles neer om een “hypercel” te maken. Deze single-hypercel maakt het mogelijk om meer zonnecelgebied te maken op elk paneel, waarmee de stroomopbrengst en efficiency wordt verhoogd. Ten tweede zijn Performance-cellen verbonden met een geleidende lijm afkomstig uit de luchtvaartindustrie waardoor meervoudige en redundante paden ontstaan voor energiestromen. Zo kunnen we de geleidende stroken en soldeerpunten aan de voorzijde weglaten zoals die in conventionele cellen zitten waardoor het actieve celgebied wordt beperkt en verminderd in de tijd, wat leidt tot celstoringen en stroomtekorten. Tenslotte hebben SunPower Performance-panelen een unieke parallelle circuitarchitectuur die stroomverlies in schaduw en bij vervuiling significant beperkt. Het resultaat is een superieur shingle-paneel samengesteld uit standaard cellen, die conventionele panelen verslaan op het gebied van efficiency, prestatie en betrouwbaarheid.

Hoe verschillen SunPower® Performance zonnepanelen van SunPower® Maxeon®-paneeltechnologie?

SunPower® Performance zonnepanelen maken gebruik van zeer efficiënte mono PERC-cellen, in tegenstelling tot SunPower's eigen achterzijde-contacttechnologie die is ontwikkeld voor onze Maxeon-panelen.

Wat is het kenmerkende prestatievoordeel bij het gebruik van SunPower Performance-panelen?

Wij hebben de Performance zonnepanelen gemaakt voor hoge betrouwbaarheid, hoge efficiency en laag verlies—waarmee ongeveer 32% meer stroom kan worden opgewekt in den vast gebied in de eerste 25 jaar van de levensduur in vergelijking met conventionele panelen.*

Wat is het kenmerkende kostenvoordeel bij het gebruik van SunPower Performance-panelen?

Kosten variëren van project tot project. Performance-panelen hebben een prijs die concurrerend is met conventionele panelen. Daarnaast profiteren Performance-panelen van de vele materialen en processen die gebruikt zijn voor de productie van bijna 25 miljoen Maxeon-panelen, en leveren ze dezelfde vertrouwde SunPower-kwaliteit en -betrouwbaarheid.

  • *. SunPower 405W vergeleken met een conventionele module met dezelfde module-array-grootte (310 W, 16% efficiëntie, ongeveer 1,94m²), 1% hogere opbrengst (Duitsland of California met 0.75 GCR, PVSim), 0.5%/jaar degradatie (Performance Serie Review Leidos). 2017.