SunPower installation at Exelon City Solar in Chicago

Nieuwe kansen beginnen met solide partnerschappen

We geloven in de belofte dat de zon de Nederlandse samenleving van energie kan voorzien.

Wilt u eigenaar of exploitant van een energiecentrale worden, een winstgevende investering doen of het risico van groene projecten verlagen? SunPower biedt u de uitgebreide expertise die nodig is voor een energie-oplossing op maat die aan uw doelstellingen voldoet.

Ga aan de slag

Wij streven ernaar uw zonneproject werkelijkheid te laten worden!

quinto_400x267

Houdt u zich bezig met de ontwikkeling van zonne-energieparken? Bij SunPower investeren we zelf in de meeste van onze zonneprojecten. Dit houdt in dat uw project voor ons net zo belangrijk is als voor u. Dankzij onze bewezen staat van dienst, betrouwbare technologie en financiële slagkracht, door de ondersteuning van Total, onderhouden we uitstekende relaties met internationale financiële instellingen wereldwijd en hebben we toegang tot kapitaal tegen de laagste kosten en een gestroomlijnde projectfinanciering.

Aantoonbare ervaring

henrietta_400x267

Als toonaangevend aanbieder van zonne-energie heeft SunPower de afgelopen 30 jaar al meer dan 3 gigawatt aan zonneprojecten ontwikkeld, ontworpen en geïnstalleerd, met een uitstekend rendement op de investering dat voldoet aan de unieke behoeften van de belanghebbenden van energiecentrales.

Een groeiende portefeuille met innovatieve projecten

Montalto case study

Montalto

De zonne-energiecentrale van Montalto di Castro met een capaciteit van 84 megawatt, ontwikkeld, gebouwd en onderhouden door SunPower, was bij de oplevering in december 2010 de grootste energiecentrale ter wereld. Sinds de aansluiting op het stroomnet produceert de centrale schone, duurzame energie die de verwachtingen overtreft en voorziet in de behoeften van ongeveer 40.000 gezinnen.

Bavaria

Beieren

Het Solarpark Bavaria, op het moment van de bouw het grootste fotovoltaïsche zonne-energiepark ter wereld, was in 2004 nog slechts een idee. DSF koos voor samenwerking met SunPower vanwege het enorme concurrentievoordeel van de SunPower® Tracker, met onder meer een significant hogere energieproductie dan systemen met vaste en kantelbare zonnepanelen, lage onderhoudskosten, tracering met behulp van één as en weinig bewegende delen, plus gegarandeerde systeemprestaties gedurende 10 jaar.

Roeckersbuehl

Europa

Al bijna tien jaar neemt SunPower het voortouw in de zonnerevolutie in Europa. Als pionier in de sector zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de bouw en het beheer van enkele van de grootste zonne-energieprojecten in Spanje, Italië, Duitsland, Frankrijk en andere Europese landen. Onze ervaring, voortrekkersrol op het gebied van beleidsvorming en onze innovatieve expertise maken SunPower tot een betrouwbare zonne-energiepartner voor veel van de grote spelers op de markt voor zonne-energie in Europa.

Solar Star Power Plant

Solar Star

De Solar Star Projects, die uit meerdere locaties bestaan en in het voorjaar van 2015 werden opgeleverd, behoren vandaag tot de grootste fotovoltaïsche installaties ter wereld. SunPower heeft deze baanbrekende energiecentrale ontwikkeld en ontworpen voor BE, een dochteronderneming van BHE Renewables, en werkt momenteel aan de bouw van de centrale. De Solar Star Projects produceren voldoende elektriciteit om te voorzien in de energiebehoefte van circa 255.000 woningen.

Verticaal geïntegreerd

SunPower is een van de meest geïntegreerde bedrijven in de sector. Door het beheersen van onze waardeketen zijn we in staat onnodige vertragingen nagenoeg te elimineren en een tijdige oplevering van projecten te waarborgen. Onze geïntegreerde aanpak zorgt er verder voor dat projecten binnen het budget blijven, omdat we rechtstreeks controle houden over de kosten op zowel component- als systeemniveau.