Maak de overstap naar zonne-energie in drie eenvoudige stappen Meer informatie

De meeste producenten van zonnepanelen lijken op elkaar en klinken hetzelfde, maar het verhaal van SunPower is uniek. Onze samenwerking met pioniers als NASA en Solar Impulse, een zonnevliegtuig, vormden de inspiratie voor onze nieuwe communicatiecampagne: Demand Better Solar™.

dbs-3x-plane-800x485.jpg

Baanbrekende
zonnetechnologie1

SunPower neemt een vlucht met de Solar Impulse 2, het allereerste zonnevliegtuig dat zonder ook maar één druppel brandstof rond de aarde is gevolgen. Met behulp van dezelfde zonnetechnologie die beschikbaar is voor uw woning.

  • 1. “Bruikbare levensduur SunPower 40 jaar”, SunPower-whitepaper, 2013. Bruikbare levensduur houdt in dat 99 van elke 100 panelen op meer dan 70% van het nominale vermogen blijft presteren.
dbs-3x-liander-nlliander.jpg

Volledige Betrouwbaarheidsgarantie op Zonnepanelen

De zonnepanelen van SunPower worden ondersteund door een gecombineerde energie-, product- en onderhoudsgarantie van 25 jaar. Dat is de beste garantie binnen de sector. Slaap dus op beide oren, terwijl u uw elektriciteitsrekening verlaagt of zelfs volledig laat verdwijnen.  

dbs-3x-equinoxhouse-800x485.jpg

SunPower® zonnetechnologie wordt als #1 beoordeeld qua duurzaamheid2

SunPower® zonnetechnologie wordt als nummer 1 beoordeeld qua duurzaamheid onder barre omstandigheden, dus is het geen wonder dat onze panelen gekozen zijn voor de extreme onderzoekscondities in Groenland.

  • 2. “Fraunhofer PV Durability Initiative for Solar Modules: Deel 3”, PVTech Power, 2015.