Verklaar uw onafhankelijkheid

Uw bedrijf hoeft niet te vrezen voor de volgende elektriciteitsrekening. SunPower kan u helpen de exploitatiekosten terug te dringen en een grote stap te zetten richting onafhankelijke energieopwekking. Het wordt hoog tijd om het heft weer in eigen handen te nemen.

 

Plan uw zonne-advies

Beproefde energieoplossing

De commerciële zonne-energieoplossing van SunPower® is ontworpen om een maximaal rendement op uw investering te leveren. We hebben de uiterst efficiënte zonnepanelen van SunPower® gecombineerd met toegang tot financiering, vakkundige installateurs en een gecombineerde energie- en productgarantie van 25 jaar – de beste garantie in de hele sector.

Geen wonder dat we in de hele wereld al meer dan 13 miljoen zonnepanelen hebben geïnstalleerd, in elk denkbare klimaattype.

SunPower is a leader in small business solar energy solutions
SunPower has a nationwide network of certified solar installers

De juiste mensen voor de juiste klus

Het gaat er niet alleen om wat u doet, maar ook om wie u kent. Om ervoor te zorgen dat uw project soepel verloopt, hebben we een van de meest uitgebreide netwerken van getrainde en gecertificeerde zonne-installateurs ter wereld opgezet. Sterker nog, we zijn een van de weinige fabrikanten die een krachtig technisch trainingsprogramma aan installateurs aanbieden.

Savings Made Simple

Eenvoudig besparen

Stap 1 - Advies en voorstel

Uw lokale SunPower-partner ontwikkelt een SunPower-voorstel voor u op maat.

Stap 2 - Installatie

We werken met lokale zonne-installatiebedrijven die over een SunPower-certificering beschikken en zich over alle aspecten ontfermen: van installatie, vergunningen en subsidies tot testen en aansluiten.
 

Stap 3 - Activering

Zet de schakelaar om en begin meteen met elektriciteit besparen!
 

Plan uw zonne-advies