Nieuwe zonnewoningen

Het belangrijkste doel van huizenbouwers is om projecten op te leveren die succesvol zijn in de zin dat ze beantwoorden aan de verwachtingen van de klant.

SunPower kan u helpen om innovatieve energieoplossingen te bieden waarmee u zich kunt onderscheiden.

Omdat al vele mensen in huizen met zonne-energiesystemen van SunPower wonen, staan we bekend als een van de beste partners op het gebied van zonne-energie voor huiseigenaren.

SunPower has solar sales programs that can be customized to new communities

Maak uw projecten duurzamer

Zonne-energie is hard op weg een integraal onderdeel te worden van nieuwe woningbouwprojecten.

We hebben veel ervaring met het samenwerken met huizenbouwers en kunnen u helpen een ongeëvenaarde zonne-oplossing te bieden. Op die manier voldoet u eerder aan uw verplichtingen op het gebied van hernieuwbare energie en geeft u uw klanten gemoedsrust door te kiezen voor de hoogwaardige zonne-energieproducten van SunPower®. Er is geen beter moment om zonne-energie toe te passen dan tijdens een nieuwbouwproject.  

Of u zonne-energiesystemen nu standaard dan wel als optionele upgrade wilt aanbieden, wij kunnen met u samenwerken bij het bouwen van woningen waarmee huiseigenaren geld kunnen besparen en elektriciteit kunnen opwekken.

Neem contact met ons op voor een aangepast programma voor uw bouwproject.

GRATIS TELEFOONNUMMER NEDERLAND: 0800 0233 980 

GRATIS TELEFOONNUMMER BELGIË: 0 800 786 35 

Of

Waarom u met ons moet samenwerken

U moet met ons samenwerken, omdat...

Onze technologie

Superieure prestaties. Superieure esthetiek

Als professional wilt u met de beste zonneproducten werken, om aan uw prestatievereisten en esthetische normen te voldoen.

De SunPower® Signature Black zonnepanelen zeggen iets over uw goede smaak en zorgen voor een lagere maandelijkse energierekening.

Niet alle zonnepanelen zijn hetzelfde. SunPower® produceert panelen met een uitstekende energie-opbrengst 1 en de betrouwbaarheid van een marktleider. 2 De zonnepanelen van SunPower® produceren gedurende de eerste 25 jaar 70% met hetzelfde dakoppervlak meer energie dan conventionele panelen. 3. Dit betekent dat er minder dakoppervlak nodig is voor dezelfde hoeveelheid zonne-energie.

Kies voor prestaties en elegantie in één met onze SunPower Signature Black-panelen.

  • 1. 1% meer energie dan de E-serie, wat de meeste energie was per nominaal wattage in vergelijking tot de tien grootste fabrikanten van zonnepanelen (negen van de tien grootste fabrikanten werden getest, gebaseerd op Photon Consulting 2013, verscheepte siliciummodules). Photon International, 2012 en 2014.
  • 2. 3 Nummer-1-positie in "Fraunhofer PV Durability Initiative for Solar Modules: Part 2". Photovoltaics International, 2014. Campeau, Z. et al. "SunPower Module Degradation Rate", SunPower-whitepaper, 2013. Zie www.sunpower.com/facts voor meer informatie. .
  • 3. SunPower-paneel van 327 W vergeleken met een conventioneel paneel (250 W, 15,3% efficiënt, circa 1,6 m2), 8% meer vermogen per watt, en een 0,75% langzamere degradatie per jaar. BEW/DNV Eng. "SunPower Yield Report", 2013. Campeau, Z. et al. "SunPower Module Degradation Rate", SunPower-whitepaper, 2013. Zie www.sunpower.com/facts voor meer informatie.
SunPower manufactures solar panels with the highest energy production and unmatched reliability.

Cradle To Cradle-certificering

Als u voor de zonnepanelen van SunPower kiest, kiest u voor zonnepanelen die niet alleen duurzame energie produceren maar ook op een uiterst duurzame wijze zijn vervaardigd.

Cradle to Cradle CertifiedTM  is een geweldige prestatie en we zijn vooral vereerd dat onze E-serie en X-serie gelijkstroom zonnepanelen de eerste zonnepanelen ter wereld zijn die deze onderscheiding hebben ontvangen4. De certificering is een symbool voor ons streven om anders na te denken over stroomvoorziening in de wereld door het aanbieden van energie-oplossingen die inherent duurzaam en voordelig zijn.

Als u voor de zonnepanelen van SunPower kiest, zet u een grote stap richting de bescherming van het milieu en de overgang naar groene energie (met respect voor de natuurlijke omgeving en de mensen die het product vervaardigen, evenals het gebruik van hernieuwbare energie en het behoud van water).

 

  • 4. Sinds september 2014.

Ons verschil

women arms outstretched sun

Innovatieve oplossingen

Onze zonnepaneeltechnologie is nog maar het begin. SunPower blijft innoveren om de meest geavanceerde producten en oplossingen te bieden. Onze innovaties zullen een fundamentele verandering teweegbrengen voor de toekomst van energie.

De toegewijde mensen van SunPower zijn er om u te helpen

SunPower heeft tal van woningbouwprojecten geleid: vanaf het allereerste begin kunt u erop vertrouwen dat ons team zich over de vele aspecten van uw plan zal ontfermen.

  • Wij kunnen u helpen bij het definiëren van uw project
  • Ook kunnen wij u van modellen en simulaties voorzien die u inzicht geven in de optimale plaatsing van de zonnepanelen

Neem contact met ons op voor een aangepast programma voor uw bouwproject

GRATIS TELEFOONNUMMER VANUIT NEDERLAND 0800 0233 980 

GRATIS TELEFOONNUMMER VANUIT BELGIË 0 800 786 35

Of

custom sale programme