Stuur ons een bericht

Als gegevensbeheerders verwerken SunPower en haar gelieerde ondernemingen uw persoonsgegevens zodat wij uw verzoek kunnen behandelen, met u in contact kunnen blijven en u nieuwsberichten en aanbiedingen van SunPower kunnen sturen die verband houden met uw profiel en interesses, indien u akkoord gaat met het ontvangen daarvan.

De antwoorden op de vragen met een sterretje zijn verplicht.

Volgens de betreffende wetgeving inzake gegevensbescherming hebt u recht op toegang tot uw persoonsgegevens, en op correctie of verwijdering ervan, en het recht om tegen de verwerking van uw persoonsgegevens bezwaar te maken om redenen die verband houden met uw specifieke situatie. U hebt ook het recht om bezwaar te maken tegen de profilering van uw persoonlijke gegevens voor direct-marketingdoeleinden en om bezwaar te maken tegen het ontvangen van direct marketing. U hebt recht op overdraagbaarheid van gegevens en op het afdwingen van beperkingen in de verwerking. U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij een instantie voor gegevensbescherming.

Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en uw rechten kunt u ons uitgebreide Privacybeleid raadplegen.